Höstlunch v. 41

Fredag och Lördag 11.30-14.00

Brödbuffé med bröd från eget bakeri och olika 

Kaffe/te ingår till alla rätter.

I sann Jazzköket anda så arbetar vi med 80% lokala produkter och resten är så klart ekologiskt.

Bland våra lokala producenter så finner du bland annat:

Gris från Görvik, Kött från Alsen och vilt från skogen, Öring från Handöl, Skaldjur och fisk från norska kusten och Åfjord, Lamm från Åredalen, Grönsaker från Ås och Ope, Chark från Undersåker, Ostar från Oviken och Åsberget. Mjöl från Ångsta.

Detta är bara några av de härligheter ni gäster kommer att få avnjuta hos oss på

Jazzköket.

 

 

Bön- och linsragu med röktsmör konfiterad purjolök

Serveras med friterad och picklad blomkål från Ås-trädgård.

95:-

 

Öl och vinbrässerad Högrev från Jämtlandsgården.

Knaperstekt Al-rökt sidfläsk, helrostad palsternacka, lätt-blancherad purjolök från våra vänner i Ås. Serveras med stekskyn.

110:-

Har du någon livsmedelsallergi?

Säg till när du beställer maten i kassan.