Sommarlunch v. 24

Fredag och Lördag 11.30-14.00

Brödbuffé med bröd från eget bakeri och olika smörvarianter plus kaffe/te ingår till alla rätter.

I sann Jazzköket anda så arbetar vi med 80% lokala produkter och resten är så klart ekologiskt.

Bland våra lokala producenter så finner du bland annat:

Gris från Görvik, Kött från Alsen och vilt från skogen, Öring från Handöl, Skaldjur och fisk från norska kusten och Åfjord, Lamm från Åredalen, Grönsaker från Ås och Ope, Chark från Undersåker, Ostar från Oviken och Åsberget. Mjöl från Ångsta.

Detta är bara några av de härligheter ni gäster kommer att få avnjuta hos oss på

Jazzköket.

 

Vegetarisk mungbönschili med majsbröd, yoghurt

vitkålssallad med chili, ärtgucca och rostad sötpotatis.

95:-

Broccoli, gulbeta, mynta och massa nyskördade rabarber.

Toppat med knaprigt alrökt sidfläsk och vit caprindressing.

110:-

 

Tuppkaka med rabarberkompott

30:-

 

På lördagar eldar vi i pizzaugnen från kl 11:30-16:00!

Om vädret är med oss….

(se separat meny)

Har du någon livsmedelsallergi?
Säg till när du beställer maten i kassan.