Vinterlunch v. 46

Fredag och Lördag 11.30-14.00

Brödbuffé med bröd från eget bakeri och olika 

Kaffe/te ingår till alla rätter.

I sann Jazzköket anda så arbetar vi med 80% lokala produkter och resten är så klart ekologiskt.

Bland våra lokala producenter så finner du bland annat:

Gris från Görvik, Kött från Alsen och vilt från skogen, Öring från Handöl, Skaldjur och fisk från norska kusten och Åfjord, Lamm från Åredalen, Grönsaker från Ås och Ope, Chark från Undersåker, Ostar från Oviken och Åsberget. Mjöl från Ångsta.

Detta är bara några av de härligheter ni gäster kommer att få avnjuta hos oss på

Jazzköket.

 

Potatisterrine på potatis från Ås-trädgård med

Oviken ost, saltbakade Ås-betor och brynt citronsmör.

Friterad sötmandel, rödkålssallad och ärtskott.

95:-

 

Klassisk Slottsstek på oklassiskt vis.

Brässerad fjällko, gräddsås, pressgurka, marmelad på egen plockade krusbär och hasselbackspotatis.

110:-

Har du någon livsmedelsallergi?

Säg till när du beställer maten i kassan.