Social media

Jazzköket Facebook
Jazzköket Instagram
Jazzköket Twitter

Pressbilder/pictures

Here’s our image bank from where you may use photos in articles about Jazzköket. Fotobyline: Tina Stafrén/www.fotograftina.se

IMAGE BANK < 

Published

Blågul semester –Jämtländska smaker
”Soulfood på innergården. Restaurangen Jazzkökets vedugnsbakade pizzor är, precis som restaurangens övriga mat, gjorda på lokala och ekologiska råvaror. Menyn varierar efter säsong.”
SJ:s kundtidning Kupé, juli 2015 

White Guide 2015 – Most loveable restaurant/Årets hjärtekrog
“For creating a groovy lounge for Jämtland and for visiting people who want to experience a restaurant where job satisfaction is as high as the level of gastronomy and responsibility for animals and nature.”

”Med utmärkelsen Årets Hjärtekrog vill vi hedra en krog där det är särskilt gott att vara. Givetvis handlar det om mat och dryck, men det kan också vara stämningen, miljön eller bara något som ”sitter i väggarna” – något genuint och sympatiskt som får oss att må extra bra och som lockar till ständiga återbesök.

Restauranggalan 2014 – Most sustainable restaurant/Årets hållbara krog
”It ‘s a holistic approach to both humans and the environment , plus a taste for the good life in many aspects. The menu offers culinary and cultural experiences with a local base in a sustainable perspective . ”

”Här finns en helhetssyn på både människa och miljö, dessutom smak för livets goda ur många aspekter. Menyn erbjuder kulinariska och kulturella upplevelser med lokal utgångspunkt i ett hållbart perspektiv.”

Jazzköket’s Magazine FOODJAM

Read our story – download a copy here or get one for free when eating a dinner.
It’s an in-house production by JuniorOsd & Tina Stafrén

White Guide 2014
Nominated as one of four restaurants in Sweden in the category ”Worth a trip”

White Guide 2014
Voted as one of Swedens top 10 marine gastronomy restaurants.

Jämtland – Nordic Exposure
Oris Magazine – March/April issue 2014

Bra mat efter backen
Inrikes – magasinet för dig som reser i Sverige, jan 2014

Jam for dinner
SAS Scanorama, nov 2013

Jazzköket –Det bästa av två världar
Restaurangtoppen – DI Weekend, sept 2013

Det går att förändra världen
Nordeas kundtidning, aug 2013

Jämtländska Toner
Helsida i Mat&Vänner, maj 2013

Jam Session
SJ:s kundtidning Kupé, april 2013

Smakfullt från Jämtland
Fem helsidor i Aftonbladets Söndagsbilaga, mars 2013

Mat och musik möts på Jazzköket
White Guide – Krognytt, 8 jan 2013

Blogg om Jazzköket
Blogg – Tant Tänk om Jazzköket, 2 dec 2012.

De dukar upp för mötesplats med mat och jazz i fokus
Östersunds-Posten, 4 oktober 2012

Ny restaurang med jazzprofil
Visit Östersund, nr2 2012

Fia och Kajsa-Tuva satsar på jazzkrog tillsammans
Östersunds-Posten, 19 juli 2012

Båthuskrogen (Jazzkökets Bakficka)
Gourmets & Co – Frankrikes största nätbaserade mattidning , nov 2012.

The Boathouse – Jazzkökets ”secret supper club”
Publicerat av en Foodie på hans matblogg, nov 2012

Regionfinal i Matverk på Jazzköket, artikel nr 1
Länstidningen i Östersund, 13 nov 2012

Regionfinal i Matverk på Jazzköket artikel nr 2
Östersunds-Posten & ÖP-tv, 13 nov 2012

Kollektiv krog för att spisa jazz
Länstidningen i Östersund, 23 nov 2012

Jazzköket öppnar med svart scen
Östersunds-Posten, 23 nov 2012

Kulturkrönika om Östersunds nyaste vardagsrum
Östersunds-Posten/Kultur & Nöje 27 nov 2012

 

Logotype

Jazzköket  EPS  |  PDF  |  JPG