Johan Airijoki & Malmfältens Rockklubb

Johan Airijoki & Malmfältens Rockklubb

onsdag 30 augusti 2017 – 21:30 - torsdag 31 augusti 2017 – 23:00

Jazzköket
Prästgatan 44 på gården
Östersund,  831 33 Karta

JOHAN AIRIJOKI
Onsdagen 30/8 har vi på Jazzköket det GRYMMA nöjet att få presentera Johan Airijoki på scenen! I Johan Airijokis musik hörs Norrland. Sångaren och låtskrivaren från Malmberget har ett intensivt uttryck och en röst som skulle få en arena att kännas intim. EPn "Jag tror det handlar om att" skapades i samarbete med The Tallest Man On Earth och följdes upp av en turné med fullsatta konsertlokaler runt om i landet. Senaste soloplattan "Allting kommer att bli bra" möttes med jubel av både folk och fä och landets scener skriker efter mer!

Tänk er en lägereld i kraftiga minusgrader. Tänk er en trubadur som sjunger för att överleva. Där har ni Johan Airijoki!

MALMFÄLTENS ROCKKLUBB
Johan kompas av Malmfältens Rockklubb. En förening erfarna musiker med rötterna i malmfälten och den norrländska Taigan. Genom arbete och erfarenhet har de lyckats tillskansa sig en bronsmedalj i rock. I en gemensam folkbildningsinsats har de tillsammans och var och en studera mästarna inom musikens många olika uttryck.

Rocken från Chuck Berry och framåt. Bluesen från Afrikas västkust till Mobb Deep. Jazzen från amerikanska södern till akademiens instutitioner. Folkmusiken från släkttraditioner till det egna uttrycket. Allt blandas och ges med brått mod.

Spelningen äger rum på Jazzkökets scen onsdagen 30/8 kl 21:30. Biljetten kostar 150:- och finns tillgänglig på Jazzköket och Saluhallen fr.o.m ons 9/8. Du kan också boka ett middagsbord för garanterad plats, då kan biljetten köpas där och då. Det här kommer att bli så fasansfullt grymt!

Välkomna!

Cochrane & Eketorp

Cochrane & Eketorp

lördag 2 september 2017 – 14:30 - lördag 2 september 2017 – 15:30

Jazzköket
Prästgatan 44 på gården
Östersund,  831 33 Karta

De äkta makarna Alistair Cochrane och Christina Eketorp bjuder på en vacker och spännande fusion av den skotska och jämtländska folkmusiken.

Med vemod, hopp, kärlek, glädje och kanske en och annan sprittande Glasgowsblues tar de med er till en plats där gräset är grönare, vattnet blåare, klipporna klippigare och allt till den magi som är kombinationen av en fiol och en gitarr.

Lördag 2/9 kl 14:30 på Jazzkökets scen. Boka ett lunchbord för garanterad plats!

Fritt inträde. VÄLKOMNA!


 

« Tidigare event